San José

San JoséJa havíem dormit una nit a San José, abans d’anar al Carib, però entre que vam arribar tard i plovia a bots i a barrals no vam sortir del hostel.

Ara vam arribar al migdia, i vam decidir anar a dinar i donar-li una ullada a la ciutat, la veritat és que és bastant grisa i lletja. El centre és una quadrícula amb alguns carrers peatonals, plens de botigues, que tot o ser diumenge moltes estàven obertes. Vam passar per la plaça de la cultura, on hi ha el teatre nacional, la plaça España, on hi ha l’edifici metàl·lic, un curiós edifici fer de planxes metàl·liques, i el parc central, on hi ha la catedral. Fins i tot hem descobert una immensa porta xina que en teoria és l’entrada del barri xinès de la ciutat, tot i que no hem vist molts comerços ni restaurants xinesos, la veritat.

Ens ha sorprés la quantital se casinos que hi ha al centre, i sabateries!

Aquest matí hem anat al mercat central, potser és el que més ens ha agradat, els mercats de llatinoamèrica tenen un encant especial.

Ara ja estem preparats per agafar un taxi i anar cap a l’aeroport a passar 14 hores a l’avió, fent escala a Panamà i Amsterdam.

One response to “San José

  1. Ooooh!!!
    Bueno, ja falta menys per al proper!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s