Les illes Whitsudays

Ja tornem a ser a terra! Hem passat dues nits en un veler per les illes Whitsundays, la veritat és que de les illes esperàvem alguna cosa més ja que te les venen amb imatges de platja de mar turquesa i sorra blava i en realitat la majoria són de roca amb avets, totalment muntanyoses, i sense platja. Ara, que només per passar unes hores a la platja de Whitheaven, que està a l’illa més gran ja val la pena, impressionant!

El veler, Silent Night, estava molt bé, i erem pocs: onze (un kiwi, una italiana, dos suïssos, dos alemanys, tres francesos i nosaltres, sense comptar el capità i l’ajudant), i dels tres dies que hem estat al vaixell tots tres hem tingut estones per navegar amb la vela, molt divertit, no ho havíem fet mai, el vaixell s’aixecava moltíssim d’una banda que feia impressió! a nosaltres sempre ens feien seure a la part que s’aixecava.

Dormir dins el vaixell també ha estat curiós, al final ens hem acostumat i tot a estar sempre balancejant-nos i sentint l’aigua.

A part de navegar vam anar a la platja i vam fer snorkel, que tot i no ser tant espectacular com a Cairns va estar molt bé, sobretot perquè van tirar pa i hi havia un redemunt se peixos, feia impressió i tot!

No ens deixaven tirar a l’aigua, ni a la platja, sense un tratge de protecció prim contra les meduses, es veu que n’hi ha algunes de la mida d’una lent de contacte, que ni les veus, que si et piquen han d’anar directament a l’hospital, per això, tot i que en teoria ara no n’hi havia (són de novembre a maig) ens feien posar el tratge.

L’aigua segueix estant gelada (tot i que diguin que no) , i durant el dia si no feia vent t’axixarraves, ara, que si es girava el vent … Vaja, que entre l’aigua i el vent tot el dia teníem la pell de gallina, ja ja ja

Demà tornem a anar a la Gran Barrera de Corall, aquí està més lluny que a Cairns, serà el nostre comiat a l’aigua, ja que desprès marxem cap a Sydney a passar els dos últims dies.

One response to “Les illes Whitsudays

  1. Plana-Rique Family

    I les perles d’aquestes òsties??
    Al final vindreu arrugats!! ;-P

    Ke això ja s’acaba!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s