L’altiplà del Boulaven

Havíem d’estar20110730-025315.jpg dos dies fent ruta en moto per l’altiplà del Boulavent (Bolauvent Plateau), veient un total de 7 cascades i al final, degut al monzó (10 minuts sense ploure i 20 plovent) hem desistit de fer un segon dia.

De bon matí hem llogat una moto, 110cc, amb marxes però sense embrague, puja marxes amb la punta del peu i baixa apretant el taló, la típica que tots els laosians porten, vaja.

Només agafar la carretera cap a Pakson, despés de donar unes quantes voltes i perdre’ns una estona, ja ens ha començat a ploure, rato sí, rato també, al final, amb esforços, perquè alguns dels camins que portaven a les catarates no estaven asfaltats, eren argilosos, inundats i relliscaven, hem vist 3 de les 4 que hem anat a veure, la última i la mes alta, Tat Fan estava plena d’una boira espessa i no es podia distingir res de res, llàstima, era la millor.

Hen decidit tornat a Paksé i demà… Vietnam (12 hores de bus)

2 responses to “L’altiplà del Boulaven

  1. Cony de pluges doncs…
    Esperem que tingueu millor temps a partir d’ara…

  2. Be! al menys tenim alguna cosa en comu… la pluja i el temps “poc d’estiu”!!!! PEr aqui el dissabte va dil.luviar!! avui passrem per casa vsotra a veure si esta tot en ordre… a casa nostra no va passar res, pero es veu que va fer molt de vent i les plantes poden haver anat per terra! no us preocupeu!

    Apa, aneu penjant fotos verdes i humides!! (dit aixi queda fins i tot una mica lleig…no..?? ;-D)

Deixa un comentari