Zanzíbar

Zanzíbar és un lloc per descansar i relaxar-se, bàsicament perquè no es pot fer res més.
L’horari de bany és de 9 a 10:30 i de 4 a 5:30 d’altra manera o ja es fosc i no hi ha platja o no hi ha aigua i s’ha d caminar més d’un kilometre per cobrir fins al genoll!! Aixo si, la sorra és blanca i l’aigua més transparent que la d’una ampolla.
Estem en un hotelet mes aviat senzill a peu de platja i lluny de tot indici de civilització, no hi ha internet, no tenim cobertura i Stone Town (la ciutat) ens queda a hora i mitja en Dalla-dalla, un minibus carregat de 23 negres i 2 blancs, nosaltres, tots apretats i parant a cada revolt a recollir o deixar algú, tota una experiencia, el taxi ens costa 30 euros i això nomes 2. La diferencia val la pena! .
Avui que estem a la ciutat hem estat buscant un restaurant durant hores, aquí estan de ramadan així que només estan oberts els dirigits a turistes (i no tots). Durant un moment hem pensat que estàvem al Marroc profund, aquí el 80% de la població és musulmana i hi ha moltes dones a qui només veus els ulls, increïble … tenir aquestes platges i no poder disfrutar-les ha de ser una tortura!

One response to “Zanzíbar

  1. He llegit que a Zanzibar va neixer el Freddie Mercury, potser trobeu algo sobre ell!!!Sort!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s