Isla del Sol i La Paz

Ahir va ser un dia de relax, vam agafar una espècies de golondrina i vam donar un tomb pel Titicaca bolivià, ens ha portat a l’illa del sol, que semblava el paradís dels hippies, i a les illes flotants, aquestes últimes una presa del pèl pels guiris. L‘Illa del sol ens ha agradat molt, semblava impossible que estiguéssim envoltats d’un gran llac d’aigua dolça, teníem la sensació d’estar en una illa grega, fins i tot hi havia platja!

A 3800 metres d’altura, i amb el reflexe del sol a l’aigua, anem tots vermellets com a gambes; va ser estranya la sensació de cremar-se amb el sol i tenir fred.

Tot anant amb el bus cap a La Paz, durant la tarda-nit, ens vam parar a passar el llac Titicaca amb una espècie de Patera, podríem dir que és semblant a creuar l’Ebre però aquí els recursos són mooooolt inferiors. L’autobús va creurar sobre una plataforma de fusta, tipus palet grandiós, i nosaltres fent viatges amb llantxes tipus patera, això sí, amb motor i amb servei de mamta pel fred. Ens va agafar un atac de riure.

Avui hem passat el dia donant un tomb per La Paz, la veritat és que no ens ha agradat massa, menys que Lima, a més a més tot són pujades i baixades, no hi ha cap carrer pla, i a quasi 4000 metres això es fa bastant pesat.

Aquesta nit marxem a Sucre, diuen que és una de les ciutat més xules del país, unes altres 12 hores d’autobús, ja és el nostre segon llit.

A3&L&M

2 responses to “Isla del Sol i La Paz

  1. Es nota que BUS ho esteu passant en gran!
    Salut!

  2. Els Plana-Riqué

    Ja aneu practicant la maniobra de VALSAlva despres d’estar tants dies per aquestes alçades????? no te res a veure amb les valses… ni amb els valsos!!! 😛

    La veritat es que h ha situacions que ni mes les imagino….!! sort que ja queda menys per veure les fotos!! 🙂

    apa, salut i visca el forro!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s